Somalia Silver Elephant, African Wildlife, 100 Shilling, 1oz Argint, 2016

Somalia Silver Elephant, African Wildlife, 100 Shilling, 1oz Argint, 2016
Somalia Silver Elephant, African Wildlife, 100 Shilling, 1oz Argint, 2016 Somalia Silver Elephant, African Wildlife, 100 Shilling, 1oz Argint, 2016 Somalia Silver Elephant, African Wildlife, 100 Shilling, 1oz Argint, 2016
Preţ: 162,19Lei
Fără TVA: 136,29Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.SOM.002
Țara: Somalia
Puritate: 999.9/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 5 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

Moneda Silver Elephant sau Elefantul de Argint este una dintre cele mai fascinante monede din seria Africa Wildlife, care comemorează fauna caracteristică a Africii. Bătute de Das Bayerisches Hauptmünzamt - Monetăria din Munchen, Germania, monedele de argint Elephant au fost emise pentru prima dată în 2004. Cu o valoare nominală de 100 de șilingi, monedele de origine germană de 1 uncie de argint Elephant au început să atragă atenția colecționarilor din toată lumea.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale monedei de argint Silver Elephant este locația de producție a monedei: Das Bayerisches Hauptmünzamt Mint, sau Monetăria de Stat Bavareză. Cu o vechime de peste 800 de ani, Monetăria de Stat Bavareză este producătoare de monede de la 1158, și este cea mai veche companie din Munchen. Una dintre cele cinci monetăriile de stat germane, Monetăria de Stat Bavareză produce monede de colecție, medalii și sigilii.

Pe lângă locul de fabricare, un alt atribut dezirabil al monedei de argint Silver Elefpant este designul frapant. Sărbătorind frumusețea regnului animal, moneda de argint Silver Elephant înfățișează cel mai mare mamifere găsite pe câmpiile africane: elefantul. Păstrând același design de la lansarea monedei de argint, aversul monedei de argint Silver Elephant prezintă doi leoparzi care susțin un scut și steaua cu cinci colțuri. Sub leoparzi apare o panglică drapată peste două lănci încrucișate și două frunze de palmier încrucișate. Cu toate acestea, spre deosebire de avers, reversul monedei de argint Silver Elephant se schimbă anual, dar are mereu o ilustrare a unui elefant maiestuos în habitatul său natural.

Atragatorul motiv al faunei africane prezent pe moneda de argint Silver Elephant African Wildlife face din această comoară de argint un atu de invidiat al oricărei colecții de monede. Aur-Argint.com face ca accesul la aceasta monedă sa fie ușor, oferind preturi competitive pentru toate monedele de argint.

Silver Elephant Wildlife 2016 1 oz de argint redă într-un mod minunat aceste creaturi maiestuoase care cutreieră savana africană: elefanții. Bătută într-o puritate de 0.999 argint fin, această monedă aduce un mare plus la întreaga serie care a început în 2004.

Repere ale monedei:

      
 • Conține o uncie de 0.999 argint fin.
 •     
 • Multiplii de 20 sunt ambalate in tuburi de monetărie. Multiplii de 500 sunt ambalate in "Monster Boxes". Toate celelalte monede sunt livrate în plastic de protecție.
 •     
 • Avers: Afișează o femelă și puiul ei mergând prin câmpiile din Africa, iar în jur greutatea și puritatea argintului.
 •     
 • Revers: Stema Somaliei și data împodobesc reversul acestei monede, împreună cu valoarea nominală de 100 de șilingi.
 •     
 • Bătute la Monetăria de Stat Bavareză în Germania.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: