Întrebări frecvente

Când primesc comanda?

În mod uzual, orice comandă de monede și lingouri din aur și argint este livrată în 1-2 zile lucrătoare după ce plata dvs. a fost primită. Luați în calcul că un transfer bancar durează între 1 și 3 zile lucrătoare iar transportul între 4 și 8 zile lucrătoare.


Poate altcineva să plătească în locul meu?

Toate comenzile trebuie plătite de persoana care a lansat comanda și al cărui nume apare în email-ul care conține Confirmarea Comenzii. Numele și titularul contului din care se efectuează plata trebuie să fie aceleași pentru ca plata să fie acceptată.


Comanda mea poate fi expediată la orice adresă?

Da, putem expedia comanda dvs. la orice adresă din România, și chiar în alte țări dacă veți accepta taxa de livrare, însă țineți cont de faptul că pentru toate livrările trebuie să vă aflați la adresa indicată pentru a semna de primire și a face dovada identității dvs.


Este posibil să ridic monedele de la sediul dvs.?

Din motive de securitate, nu păstrăm monede sau lingouri în birourile noastre din Pipera, insa putem stabili telefonic o intalnire la sediul nostru unde sa va livram produsele comandate.


Oferiți prețuri speciale pentru distribuitori, bănci și comenzi mari?

Oferim prețuri mai bune dacă doriți să cumpărați cantități mari de aur sau argint.Vă rugăm să ne trimiteți o cerere prin e-mail sau să ne contactați prin telefon pentru mai multe detalii.


Care sunt costurile pentru transferurile bancare în contul dvs.?

În marea majoritate a cazurilor veți plăti comisionul obișnuit oricărui transfer bancar.


De ce AUR-ARGINT.COM oferă prețuri atât de mici?

Cumpărăm și vindem cantități mari de monede și lingouri de aur și argint, obținând astfel discount-uri mari pe care le transferăm clienților noștri prin prețurile oferite.


Care sunt modalitățile de plată acceptate?

Singura modalitate de plată acceptată este transferul bancar în contul nostru:
Instructiuni pentru transferul bancar:
Titular cont: DIAMEL GRUP SRL
Banca: S. C. Bancpost S. A.
IBAN: RO61BPOS72106521752RON01
BIC (COD SWIFT): BPOSROBU
Adresa Băncii: Bancpost Agentia Pantelimon Șos. Pantelimon, Nr. 286, Bl. 41 ,Sector 2, București, Romania

Nu sunt acceptate plățile prin Card de Credit sau Debit, transferurile prin Paypal sau Western Union.


Care sunt tarifele de transport?

Taxa de livrare pentru Romania este de 40 lei. Pentru livrare în afara României, vă rugăm să ne adresați o cerere prin email sau să ne contactați telefonic.


Am lansat o comandă însă nu am primit nicio confirmare?

În 24 de ore de la lansarea unei comenzi ar trebui să primiți un email de confirmare al comenzii. Vă rugăm să verificați filtrul de spam sau directorul de spam pentru a fi siguri că mesajul a ajuns la dvs.Dacă nu ați primit mesajul de confirmare al comenzii în 24 de ore de la lansarea acesteia, vă rugăm să ne trimiteți un email sau să ne contactați telefonic.