Ruanda African Buffalo African Ounce 1oz Argint 2015

Ruanda African Buffalo African Ounce 1oz Argint 2015
Ruanda African Buffalo African Ounce 1oz Argint 2015 Ruanda African Buffalo African Ounce 1oz Argint 2015
Preţ: 544,49Lei
Fără TVA: 457,55Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.RWA.002
Țara: Ruanda
Puritate: 999/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 5 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

 

African Buffalo 2015 O Uncie de Argint


2015 African Cape Buffalo este moneda a 8-a din seria Ruanda Wildlife, extrem de apreciată. Bătute în Germania de către producătorii de renume BH Mayer, aceste monede lingou de argint excepțional poartă o greutate de o uncie Troy și au o puritate de 99,9%. Mai mult decât atât, ele sunt bătute nu la cerere ci doar o dată pe an, astfel tirajele sunt mici, ceea ce face din aceste populare monede o serie extrem de atractivă pentru colecționari și o oportunitate de investiții atractivă pentru investitori.
 

De ce să cumpărați monedele de argint African Buffalo 2015


Monedele de o uncie African Buffalo sunt produse la cele mai înalte standarde și Bivolul African din Rwanda nu este o excepție. Monedele au o puritate de 99,9%, cea mai mare puritate întâlnită la monedele de argint și având un design unic în fiecare an, au valoare numismatică mare pentru colecționari.

Mai mult decât atât, aceste monede sunt produse doar o dată pe an pentru a menține tirajul redus - ceea ce le face rare și foarte căutate. Monede mai vechi din această serie au fost vândute la un preț de cinci până la opt ori mai mare decât cotația spot, astfel Ruanda Cape Buffalo 2015 promite sa fie un bun excepțional care să diversifice portofoliul dumneavoastră de investiții.
 

Designul Monedei de argint African Buffalo


Seria de argint Ruanda se distinge prin design, iar ediția de 1 uncie 2015 prezintă un bivol afican pe un câmp cu un vițel alături. Pe fundal este reprezentat marele continent african. Cuvintele AFRICAN OUNCE, care fac referire la aceste monede apar în partea stângă sus a monedei în timp ce pe partea din dreapta sus este afișat anul 2015. Sub dată, în colțul din dreapta jos este confirmarea că moneda cântărește 1 uncie și este făcuta din 999 argint pur.

Partea frontala a monedei prezintă stema oficială a Rwandei, care a fost reproiectată în anul 2001. În partea de jos a sigiliului sunt cuvintele kinyarwanda UBUMWE-UMURIMO-IGIHUGU care se in română se semnifică UNITATE, MUNCĂ, PATRIOTISM.

De-a lungul marginii superioare sunt cuvintele BANKI NKURU Y'U RUANDA indicând că monedele sunt emise și garantate de Banca Națională a Ruandei. De-a lungul parții de jos sunt cuvintele AMAFARANGA, MIRONGO ITANU indicând că moneda este mijloc legal de plată în Ruanda.
 

Istoria monedei de argint African Buffalo


Seria ruandeză din argint African Wildlife a fost lansată în 2008, cu intenția de a produce monede lingou de colectie pentru a aduce în atenția lumii regnul animal din Africa. Produs de monetăria HB Mayer din Germania, African Buffalo 2015 este a 8-a monedă produsă ca parte a acestei serii impecabile.
 

Securitatea seriei African Ounce Silver Coin


Germania are o reputatie internationala pentru ingineria de precizie și Monetăria Mayer din Pforzheim împărtășește aceeași meticulozitate și control al calitații ca alte firme de renume germane. Cu o istorie stabilit de peste 150 de ani, afacerea de familie a îmbrățișat cu sârguință inovarea în cadrul industriei si s-au angajat să scoată la lumină produse de înaltă calitate, folosind cele mai noi tehnici de securitate. Măsurătorile precise și puritatea de 99.99% a argintului utilizate la fabricarea 2015 Cape Buffalo sunt extrem de dificil de reprodus, astfel investitorii pot fi siguri aceste active sunt 100% autentice.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: