Canada Maple Leaf Privy Mark Leaning Tower of Pisa 1oz Argint 2012

Canada Maple Leaf Privy Mark Leaning Tower of Pisa 1oz Argint 2012
Preţ: 254,87Lei
Fără TVA: 214,17Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.CAN.006
Țara: Canada
Puritate: 999.9/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 31 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

Aceasta este sansa dvs. de a obţine una dintre cele mai exclusiviste monede ale Monetariei Regale Canadiane! Aceste editii limitate Maples de argint au fost emise exclusiv pentru distribuţie europeană şi înfățișează frumosul turn din Pisa comemorând a 25-a aniversare de când Turnul din Pisa a fost declarat Patrimoniu Mondial de către UNESCO. Tirajul la nivel mondial al acestor monede exclusiviste este limitat la 50.000 de bucăţi în întreaga lume. În comparație, Monetaria Regala Canadiana a emis 22,5 milioane de unităţi emblematice normale de 1 oz Maples de argint.

Câteva dintre aceste produse, care au făcut drumul înapoi în America de Nord, s-au vândut repede iar oportunitatea de a obţine aceste monede Leaning Tower of Pisa Privy Silver Maple este limitată!

Dacă sunteţi un colecționar sau investitor care caută să profite atât de valoarea intrinsecă dar şi numismatică de achiziţie, atunci aceste monede rare, sunt o alegere bună.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: