Canada Moose 1oz Argint Wildlife Series 2012

Canada Moose 1oz Argint Wildlife Series 2012
Preţ: 324,37Lei
Fără TVA: 272,58Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.CAN.005
Țara: Canada
Puritate: 999.9/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 8 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

A patra monedă din celebra serie de animale sălbatice a Monetariei Regale Canadiene, această monedă frumoasă este una dintre cele mai populare din branșă!

Seria Wildlife include până în prezent Timber Wolf, Grizzly Bear, Cougar, şi acum Moose. Cu o cerere puternică pentru aceste piese şi Tiraj limitat de numai 1 milion de unitati la nivel mondial, această monedă este foarte recomandată atât pentru cei care caută să cumpere argint ca o investiţie şi de cei care vor să-și îmbogățească colecţia în creştere.

Dacă istoria luminoasă a ratelor anterioare din serie este o indicaţie, primele acestor monede sunt de aşteptat să crească odată ce producţia acestor monede se opreşte. Cu cererea la nivel mondial în creștere pentru această piesă şi seria Wildlife, prima mică a acestei monede în comparație cu Frunza de Arțar de argint, ar putea să-și dovedească valoarea la lichidare.

Pentru seria Wildlife, fiecare 25 de monede sunt livrate într-un tub de plastic de monetărie.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: