Canada Frunză de Arțar 1 oz Argint 2016

Canada Frunză de Arțar 1 oz Argint 2016
Canada Frunză de Arțar 1 oz Argint 2016
Preţ: 146,74Lei
Fără TVA: 123,31Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.CAN.012
Țara: Canada
Puritate: 999.9/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 19 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

Maple Leaf: Frunza de Arțar - Moneda Canadiană Clasică

A fost lansată de către Royal Canadian Mint, pentru prima dată în 1988 și de atunci a fost emisă anual. Cu un conținut o uncie de 99,99% argint fin, Maple Leaf Silver este cea mai pura moneda de argint din lume. Maple Leaf - Frunza de Arțar din Argint face parte din cele mai renumite monede lingouri din întreaga lume. Silver Maple Leaf - Frunza de Arțar din Argint a fost creată ca urmare a succesului imens variantei sale din aur Maple Leaf, și poartă același avers(față) și revers(spate) de la lansarea sa. Nivelul său de producție anuală se bazează pe cererea de pe piață.

Descriere Maple Leaf

Caracteristica cea mai vizibilă a monedelor este simbolul Maple Leaf imprimat pe revers, un simbol național al Canadei, care este recunoscut peste tot în lume. Pe partea avers este capul de Regina Elisabeta a II a Marii Britanii, conducătoarea Commonwealth-ului din care Canada faca parte, având are un rol important. Designul original al Maple Leaf al lui Walter Ott a devenit semnătura simbol a colecției și nu a fost modificat de la lansare, singura diferență fiind legată de vârsta Reginei Elisabeta de-a lungul anilor. Când monedele au fost bătute inițial, au avut o efigie de Majestății Sale în vârstă de 39 de ani și a fost actualizată în 1994, când Regina a ajuns la vârsta de 64 de ani. Monedele au fost actualizate 15 ani mai târziu, în 2009, când Regina avansat la 79 de ani. Portretul original al reginei Elisabeta pe partea de avers a monedei a fost proiectat de artistul Arnold Machin. Inscripțiile sunt: "Elisabeta a II-a", valoarea nominală ("50 de dolari") și anul emisiunii, "2015". Pe partea de sus de pe verso a monedei sunt gravate, "CANADA", pentru a reprezenta țara emitentă și o inscripție în limba engleză și franceză - datorită bilingvismului oficial canadian: "9999 FINE SILVER 1 OZ ARGET PUR 9999 ".

Producția Maple Leaf - Frunza de Arțar

Monede Maple Leaf sunt produse la Royal Mint Canadian in Winnipeg - Monetăria Regală Canadiană. Fabrica high-tech foloseste cele mai noi tehnologii și produce peste 1 miliard de monede metalice destinate circulației în fiecare an. Producția periodică a monedelor oferă anumite beneficii investitorilor și greutatea și puritatea sunt garantate pentru a respecta standardele monedelor lingou stabilite la nivel mondial.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: