Armenia Arca lui Noe 1 oz Argint 2012

Armenia Arca lui Noe 1 oz Argint 2012
Preţ: 231,70Lei
Fără TVA: 194,70Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.ARM.002
Țara: Armenia
Puritate: 999/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 76 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

Aceasta este o monedă de argint nouă de o uncie din Armenia, emisă pentru prima dată în 2011. Reversul monedei Arca lui Noe a fost proiectat de Eduard Kurghinyan şi afişează un porumbel în zbor, cu o ramură de măslin şi Arca lui Noe, plutind pe apele Potopului în partea din faţă a muntelui Ararat în răsăritul soarelui.

Aversul monedei Arca lui Noe afişează stema Republicii Armenia, împreună cu valoarea de "500 DRAM" şi anul emisiunii sub ea. Greutatea "1 Oz" şi "Ag 0.999", sunt marcate în partea dreaptă iar emblema LEV, semnul distinctiv al Edelmetall Leipziger Verarbeitung (Fabrica de metale preţioase din Leipzig), este în partea stângă, toate acestea înconjurate cu cuvintele "Republica Armenia" atât în armeană cât şi engleză.

Monedele au o puritate de argint de 999/1000 şi sunt livrate în tuburi de 20 buc şi vin în masterboxes din lemn de 500 buc atunci când astfel de cantităţi sunt comandate.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: