SUA American Eagle 1 Dolar 1 oz Argint 2013

SUA American Eagle 1 Dolar 1 oz Argint 2013
Preţ: 193,08Lei
Fără TVA: 162,25Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.USA.008
Țara: SUA
Puritate: 999/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 10 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

American Eagles (Vulturii Americani) din argint, introduși începând cu 1986, au devenit repede unul din cele mai populare moduri de a investi în argint.

Ca și în cazul monedei American Eagle din aur, designul American Eagle din argint a fost împrumutat de la o monedă americană mai veche. Reprezentarea "Walking Liberty" de pe aversul monedei American Eagle a aparut pentru prima dată în 1916 pe moneda de o jumătate de dolar cu un design de Adolf Weinman. Renumită pentru fumusețea sa, moneda Walking Liberty de o jumătate de dolar a fost considerată una din cele mai atractive monede din argint ale Statelor Unite.

Reversul, cu un design de John Mercanti, înfățișează un vultur heraldic cu un scut, ținând o ramură de măslin și săgeți în ghearele sale. Cele 13 stele care reprezintă primele colonii americane sunt așezate sub forma unei piramide rasturnate deasupra vulturului. Cuvintele "UNITED STATES OF AMERICA ' 1 OZ. FINE SILVER ~ ONE DOLLAR '" sunt dispuse circular în jurul vulturului.
Monedele American Eagles din argint sunt de puritate 99.9% argint pur și cântăresc o uncie. Un strat subțire de cupru a fost adăugat pentru a-i conferi durabilitate.
 

American Eagles din argint au un avantaj unic asupra majorității celorlalte monede din argint - guvernul american le garanteaza conținutul, greutatea și puritatea. Așadar, când platiți pentru American Eagle din argint, știți exact ceea ce primiți.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: