SUA American Eagle 1 Dolar 1 oz Argint 2012

SUA American Eagle 1 Dolar 1 oz Argint 2012
Preţ: 216,25Lei
Fără TVA: 181,72Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.USA.003
Țara: SUA
Puritate: 999/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 69 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

Bătute din 1986, American Eagle este moneda lingou de argintoficială a Statelor Unite şi greutatea şi conţinutul său sunt garantate de către Guvernul Statelor Unite ale Americii. Eagle este una dintre formele cele mai la-cerere şi lichide dintre monedele lingou din întreaga lume. Cu aproximativ 39,5 milioane de monede distribuite anul trecut, monetăria SUA se lupta sa tina pasul cu cererea. American Eagle, împreună cu Frunza de Arțar(Maple Leaf) de argint canadiană sunt printre cele mai recunoscute monede la nivel global şi pot fi lichidate practic oriunde în lume.

Unul dintre motivele pentru care Eagle de argint din USA a devenit o moneda lingou din cele mai populare din lume, este din cauza frumusetii sale. Vulturul de argint este adesea considerat unul dintre cele mai frumoase monede bătute vreodată. Moneda Silver Eagle are faimoasul desen "Liberty Walking" pe partea de avers a monedei. Adolph A. Weinman conceput acest design în 1916. Designul Liberty Tur a fost folosit iniţial pe american jumătate de dolar şi a fost reinviat pentru utilizarea pe moneda Eagle de Argint a SUA. Pe reversul monedei de argint Eagle este Heraldic Eagle, cu un scut care semnifică puterea americană; John Mercanti a proiectat Vulturul American de Argint în 1986.

Lichiditatea investiţiei în American Eagle de argint este uluitoare. În afară de faptul că Eagle este mijloc legal de plată în Statele Unite, are în mod oficial valoarea de un dolar american, designul şi de sprijinul guvernului le face convertibile în orice monedă la nivel mondial.

Eagle este lovit la 99,9%, lingouri de argint pur şi o alegere populara pentru multi investitori care doresc să stocheze bogăţia lor în monede lingou.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: