Austria Viena Philharmonic 1 oz Argint 2017

Austria Viena Philharmonic 1 oz Argint 2017
Austria Viena Philharmonic 1 oz Argint 2017
Preţ: 146,74Lei
Fără TVA: 123,31Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.AUT.004
Țara: Austria
Puritate: 999/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 9 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

Viena Philharmonic de 1 uncie troy austriacă, 99,9% monedă lingou de argint, singura monedă cu valoare nominală în euro şi moneda considerată mijloc legal de plată în zona euro.

Lansată în 2008, în urma succesului omologulului său de aur, Viena Philharmonic austriacă de argint devine rapid în Europa ceea ce frunza de arţar de argint este în Canada - un produs extrem de lichid, recunoscut și extrem de popular. Similar cu Maple Leafs, această monedă poartă una dintre cele mai mici prime dintre toate monedele lingou care sunt mijloc legal de plată şi este foarte cerută, atât în Europa şi în lume.

Moneda este considerată un mijloc legal de plată în Uniunea Europeană şi aduce un omagiu al patrimoniului muzical din Austria, cu imagini ale Orchestrei Filarmonice din Viena. O alegere excelentă pentru portofoliul oricărui investitor în monede lingou!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: