SUA American Eagle 1 Dolar 1 oz Argint 2017

SUA American Eagle 1 Dolar 1 oz Argint 2017
SUA American Eagle 1 Dolar 1 oz Argint 2017
Preţ: 154,46Lei
Fără TVA: 129,80Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.USA.012
Țara: SUA
Puritate: 999/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 27 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

American Silver Eagle este cea mai populară monedă lingou de argint din lume.

Producția acestor monede se bazează pe cerere, iar 2014 și 2015 au fost ani record pentru Monetăria Statelor Unite din punct de vedere al vânzărilor. Se estimează că aproximativ 44 de milioane de monede din argint Silver Eagles au fost bătute și vândute în 2014, făcându-o instantaneu moneda cea mai râvnită printre investitori și colecționari. Acum, cea mai recentă versiune a monedei Silver Eagle american din argint 1oz 2017 este disponibilă de vanzare on-line pe aur-argint.com.

Caracteristici principale:

  • Monedele sunt ambalate individual în folii plastifiate, seturile de 20 de monede sunt livrate în tuburi de monetărie, iar seturile de 500 de monede în cutii mari de monetărie.
  • Sunt livrate în stare necirculată impecabilă.
  • Conține 1 uncie troy .999 argint pur.
  • Poartă o valoare nominală de 1 $ (USD) garantată de guvernul federal.
  • Prezintă imaginea simbol Walking Liberty.

Monedele de argint American Eagle au fost introduse în 1986, împreună cu omologul său de aur, ca monede oficiale lingou ale Statelor Unite ale Americii. Similar cu programul de aur,Monetăria Statelor Unite ale Americii au reînviat un design clasic din istoria americană a monedelor prezentat pe partea avers a monedelor.

Adolf A. Weinman, un student al celebrului Augustus Saint-Gaudens, a fost ales în 1915 pentru a ajuta în redesignul monedelor de argint din America. Gravorul US Mint Charles Barber a fost responsabil pentru design-ul tuturor monedelor de argint american care datează din 1892, dar proiectele sale au fost eliminate treptat, începând din 1912. Reprezentarea lui Weinman înfățișând-o pe Lady Liberty în marș cu încredere spre vest, spre apusul soarelui Weinman a rămas sursă de inspirație. Aceasta descrie dorința națiunii pentru extindere și o abordare neînfricată a unui viitor necunoscut, dar s-a dovedit a fi dificil pentru Monetăria SUA pentru a obține claritate a designului pe monedă. Monetăria a fost în cele din urmă capabilă să producă proiectarea în mod eficient acest design pe Walking Liberty Half Dollar 1916-1947.

Astăzi, imaginea este pe aversul tuturor monedelor americane Silver Eagle. În ea, Liberty merge spre apusul soarelui, cu steagul american drapat în jurul umerilor săi. Pe revers se regăsește vulturul heraldic al lui John Mercanti, Gravorul Șef al Monetăriei Americane. Făcând trimitere la Marele Sigiliu al Statelor Unite, imaginea are 13 stele care reprezintă coloniile originale, și un vultur pleșuv în spatele scutului heraldic al Americii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: