Australia Koala 1 oz Argint 2017

Australia Koala 1 oz Argint 2017
Australia Koala 1 oz Argint 2017
Preţ: 169,91Lei
Fără TVA: 142,78Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.AUS.036
Producător: Perth Minth
Țara: Australia
Puritate: 999/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: Pre-Comandă
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

Australia Perth Mint are un renume mondial în a oferi o combinaţie de neegalat de calitate, proiectare şi diversitate atât pentru investitori, cât şi pentru colecționari. În fiecare an, designerii talentati ai monetăriei crează modele unice si originale pentru monedele sale lingou - şi acest an nu este o excepţie!

Seria Koala este una dintre cele mai faimoase și de succes emisiuni ale Monetăriei Perth, reprezentată de popularitatea iubitului urs Koala australian. Un adevărat simbol iconic, Koala surprinde perfect spiritul, frumuseţea și unicitatea faunei sălbatice din Australia.

În acest an, designul reversului Monedei Australian Koala Silver include simbolul "P" al Monetariei Perth, denumirea monetară şi oferă o imagine a unui urs koala fermecător dormind pe ramura unui copac, proiectat de artistul Perth Mint, Aleysha Howarth.

Aversul monedei poartă efigia Ian Rank-Broadley a Majestății Sale Regina Elisabeta a II şi este considerat mijloc legal de plată în virtutea Australian Currency Act din  1965.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: