China Panda 30g Argint 2017

China Panda 30g Argint 2017
China Panda 30g Argint 2017
Preţ: 201,15Lei
Fără TVA: 169,03Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.CHN.005
Țara: China
Puritate: 999/1000
Greutate1: 30.00 grame
Stoc disponibil: 3 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

Monedele lingou Panda 2017 chineze din argint de 30g, 0.999 puritate bătute de Monetăria Chinei.

Moneda de argint de 30g Panda chineză este un mijloc legal de plată realizată din lingouri de 99,9% argint fin. Moneda este extrem de populară printre colecționari şi dispune de un design Panda, care se schimbă în fiecare an.

Panda 2016 din argint este o monedă emisă de stat şi poate servi ca mijloc legal de plată pentru achiziţionarea de bunuri sau servicii. Totuși, valoarea Panda de argint în monedă lingou, este mult mai mare decât valoarea sa nominală declarată de 10 Yuan. Prin urmare, aceste monede frumoase tind să păstreze atât starea lor inițială de-a lungul timpului, precum si valoarea lor.

În plus, datorită faptului că designului Panda pe reversul monedei se schimbă în fiecare an, Panda de argint au devenit deosebit de populare cu colecţionari din întreaga lume, care așteaptă cu nerăbdare lansarea lor în fiecare an. Schimbarea de design anual de obicei duce la prime mai mari pentru aceste monede fine în comparaţie cu alte monede lingouri de argint bătute cu acelaşi design în fiecare an.

Un alt motiv pentru care valoarea lor a crescut cu timpul ar putea fi explicată prin edițiile foarte limitate. Cele mai timpurii emisiuni sunt deosebit de valoroase. Prin urmare, ar trebui să nu fie nici o surpriză faptul că de la introducerea Panda de argint în 1983, popularitatea acesora a crescut constant în timp.

Seria Panda din China, disponibilă de asemenea în aur, în cele din urmă a devenit unul dintre cele mai de succes monede lingou din anii 1980. Fiecare Panda de argint chineză este livrată într-o capsulă în stare necirculată direct din monetărie.

Panda Silver este un mod minunat de a diversifica portofoliul de investiţii sau pentru a adăuga la colecţie monede fine.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: