Australia Kookaburra 1 oz Argint 2017

Australia Kookaburra 1 oz Argint 2017
Australia Kookaburra 1 oz Argint 2017
Preţ: 162,19Lei
Fără TVA: 136,29Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.AUS.034
Producător: Perth Minth
Țara: Australia
Puritate: 999/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 2 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

Kookaburra australiana din argint a monetăriei Perth Mint vine în diferite dimensiuni, cea mai mare fiind una dintre cele mai mari monede de argint emise de un guvern în lume. Această populară monedă de un kilogram de argint conţine 32.151 uncii Troy de argint pur şi este de puritate 99,9%.

În conformitate cu rotaţia designului pentru monedele sale lingou, desenul reversului se schimbă anual, oferind întotdeauna un kookaburra, o pasăre australiană nativă. Kookaburra de argint 2017 de 1 uncie - ca și toate celelalte dimensiuni - oferă o nouă versiune a unui kookaburra, împreună cu data emiterii, dimensiune şi fineţe.

Ca şi celelalte monede lingou din Australia, designul de pe avers are o vedere cu profilul reginei Elisabeta a-II-a, conceput de Ian Rank Broadley. Acesta este înconjurat de numele ei, numele ţării, şi denumirea monetară.

Kookaburras de argint sunt bătute de către Australia Perth Mint, cu un finisaj mat uşor. Fiecare monedă din argint - de la o uncie la un kilogram - se bucură de statutul de mijloc legal de plată, după cum se menţionează în Australian Currency Act din 1965.

Australian Kookaburra: Purtătoarea de stindard a monetăriei Perth Mint

Considerată cea mai importantă monedă a monetăriei, seria Kookaburra produsă de Perth Mint în Australia are un design exclusivist care se schimbă în fiecare an pentru a menține unicitatea de neegalat de către celelalte monetării ale lumii. Cu o puritate de 999/1000, monedele Kookaburra oferă calitate premium și datorită faptului că ediția de 1 uncie este limitată la doar o jumătate de milion de exemplare, fiind in mod constant vânate de către colecționari și investitori deopotrivă.

Este important de știut că valoarea înscrisă pe fața monedelor este în dolari australieni (AUD) și nu reprezintă valoarea reală a monedei - aceasta este mult mai valoroasă în climatul economic actual. Prețul este calculat pornind de la prețul spot actual al argintului la care se adaugă prima(valoarea de colecție) pe care o poartă moneda. Greutatea este în "uncii Troy" iar în sistemul metric corespunde unei valori de 31.1 grame.

Datorită faptului că moneda de argint Kookaburra de 1 uncie este bătută în doar 500000 de exemplare anual, aceasta poarta o prima extra. Celelalte monede sunt emise în număr nelimitat, în funcție de cerere.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: