Canada Wood Bison 1oz Argint Wildlife Series 2013

Canada Wood Bison 1oz Argint Wildlife Series 2013
Preţ: 239,42Lei
Fără TVA: 201,19Lei
Oferim prețuri mai bune pentru comenzi mari de aur sau argint. Vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.
Cod produs: AG.SC.CAN.009
Țara: Canada
Puritate: 999.9/1000
Greutate1: 31.10 grame
Stoc disponibil: 18 buc.
1Greutatea afișată reprezintă conținutul pur de metal prețios(aur sau argint) al produsului. Ea nu reflectă greutatea reală a produsului, care poate fi mai mare.
*Fotografiile produselor pot fi ușor diferite față de imaginea acestora în realitate.

A șasea și ultima monedă din argint din seria Bullion Silver Maple Leaf Wildlife a Monetăriei Regale Canadiene reprezintă Wood Bison (Bizonul de Pădure).

Bizonul de padure (Bison bison athabascae), o specie de bizon american, este cel mai mare mamifer terestru canadian. Trăiește în diferite părți din British Columbia, Alberta, Saskatchewan, Teritoriile Yukon și Teritoriile Nord-Vestice, favorizat de climatul umed al pajiștilor și padurilor de plopi. Bizonul de padure este un mamifer protejat, fiind considerat ca făcând parte dintr-o specie amenințată cu dispariția.

Această monedă gravată din argint pur are un diametru de 38 de milimetri. Imaginea de pe revers a artistei canadiene Emily Damstra, înfățișează un bizon galopând  emanând forță și rezistența. O turmă de bizoni va fugi din calea oricărui animal care poate pune în pericol cel mai slab meberu al turmei, însă un adult ca cel de pe monedă este improbabil să fie atacat.

Pe reversul monedei de argint Canadian Wood Bison Wildlife Series 1oz Silver 2013 sunt gravate cuvintele “CANADA”, “FINE SILVER” și “ARGENT PUR”. Pe avers găsim anul "2013", valoarea nominală de "5 DOLLARS" și efigia Majestății Sale Elisabeta a II-a a Marii Britanii infățișată de Susanna Blunt.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău    Bun

Introduceţi codul din imagine: