Despre noi

Aur-Argint.com este un site ce are ca domeniu de activitate comerțul cu monede și lingouri din aur și argint.

Aur-Argint.com este specializat în vânzarea de lingouri și monede din aur și argint atât către persoanele fizice, precum şi către investitori instituţionali, consilieri financiari şi distribuitori. Aur-Argint.com își ajută clienţii să investească în active sigure, protejate împotriva inflației. Produsele noastre sunt furnizate de parteneri cu sediul la Londra, inima lumii metalelor preţioase, fiind distribuite în principal în cadrul Comunităţii Europene, dar și în restul lumii.

Investiţiile în monede lingou sunt o metodă eficientă, dovedită în timp, de conservare a bogăţiei. Prima astfel de monedă din epoca modernă a fost Krugerrand, emis în 1967, aceasta reprezentând aproximativ 50% din piața de monede lingou. Valoarea unei monede lingou este determinată în principal de conţinutul său de aur, şi este independentă de valoarea nominală a monedei sau a numărului de monede aflate în circulaţie. Gama noastră de produse conține lingouri de aur de la 5gr la 10 Oz. (311gr), precum şi monede de aur şi de argint populare, cum ar fi Krugerrands Africa de Sud, Frunza de Arțar canadian, Philharmonikers și Ducați austrieci precum şi American Eagles din SUA.

Aur-Argint.com a intrat pe piata in 2012 ca o divizie a SC Diamel Grup SRL, Bucureşti şi a început să livreze aur şi argint clienților din România. SC DIAMEL GRUP SRL este o companie autorizata pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase:

Autorizatie ANPC

Aur-Argint.com facilitează accesul uşor, eficient şi în condiţii de siguranţă a metodelor de investiţii clasice, cum ar fi monedele și lingouri fizice de aur și argint. Serviciul nostru se adreseaza persoanelor fizice, managerilor de active, precum şi băncilor, tuturor celor care sunt interesaţi în cumpărarea de aur sau de argint, monede sau lingouri de până la 1000 gr. Nu exista o comanda minima, puteti plasa comenzi online pentru monede sau lingouri din aur sau argint de până la 50.000 de euro. Pentru investiţii mai mari vă rugăm să ne contactați direct prin telefon sau e-mail.

Aur-Argint.com oferă prețuri excelente pentru că produsele noastre provin direct de la partenerii strategici ai monetăriilor şi de la producători, compania noastră acționând în calitate de distribuitor oficial în România.

Datorită experienţei şi dăruirii noastre, putem să vă asigurăm întotdeauna soluţia care potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastră.